Hovedside    Om oss     Online booking

   Kiropraktikk

   Atferd

   Slagrehabilitering

   Interactive Metronome

   Fysioterapi

   Massasje

   Ernæring

   Linker


Følg Stavanger Kiropraktorklinikk på Facebook
 
Blogg: Helse og nevrologi
av Kristian Fagerland

OM OSS

Kiropraktor og faglig leder Kristian Fagerland
Kristian er utdannet mikrobiolog og kiropraktor med fordypning i funksjonell nevrologi. Han var den første i Rogaland med eksamen i kiropraktisk nevrologi og har lang erfaring med behandling av barn med atferdsproblemer, slagrehabilitering og andre nevrologiske lidelser. Kristian har tidligere erfaring som naturfagslærer og landslagsutøver i friidrett. Han liker å jobbe med barn og unge, og føler at dette er en målgruppe som trenger ekstra fokus. Kristian er en erfaren foredragsholder og holder jevnlig kurs innen helse, idrett og nevrologi.
 

Kiropraktor Håkon-Johan Bay
Håkon er utdannet kiropraktor ved Anglo European College of Chiropractic i 2012. Han har jobbet som frivillig kiropraktor i Guatemala, Sør Amerika, for å hjelpe Maya indianerne. Håkon har erfaring som barnehage assistent og han liker å jobbe med mennesker i alle aldre. I tillegg til å behandle vanlige lidelser som rygg og nakkeproblematikk, er Håkons interessefelt hodepine, svimmelhet, skulder, ankel og knær. Han er også utdannet og sertifisert hypnoterapeut - psykoterapi med hypnose. Denne kombinasjonen passer godt inn med Eurekas helhetlig helse. Med lang erfaring som tidligere ishockeyspiller, liker han å jobbe med forebyggende skadebehandling av idrettsutøvere.

Kiropraktor Øyvind Andreassen
Øyvind er utdannet kiropraktor ved Maqcuarie University i Australia i 2012. Øyvind har en interesse for hvordan samspillet mellom hjernen og kroppen fungerer. Denne interessen har medført at han nå videreutdanner seg innenfor funksjonell nevrologi. Øyvind har opparbeidet seg erfaring i behandling av svimmelhet/balanse, hodepine, andre nevrologiske problemer, samt muskel- og skjelettplager. Tidligere jobbet Øyvind som flymekaniker i forsvaret, som også innebar utenlandstjeneste. Øyvind har en forkjærlighet for vannsport, og det er spesielt dykking han har benyttet fritiden på. Derfor har han også gjennomført kurs i Padi divemaster. Mens hans studerte kiropraktikk jobbet han som livredder på Bondi Beach i Australia. Han er i tillegg utdannet personlig trener.


Fysio-/mensendieckterapeut og kostholdsveileder Line Henriksen

Fysioterapeut og kostholdsveileder Line er utdannet mensendieck fysioterapeut ved Høgskolen i Oslo. Mensendieckfysioterapi er en forebyggende metode hvor man lærer hva en selv kan gjøre for å forebygge plager i muskel og skjelettsystemet. Hun har sertifisering innenfor Dry Needling (nålebehandling). Line er i tillegg utdannet kostholdsveileder fra Tunsberg Medisinske Skole. Hun mener at kroppen har en unik mulighet til å reparere seg selv, dersom du gir den de rette forutsetningene til å klare det. Line liker å arbeide sammen med andre mennesker og synes at arbeidet på Eureka Kiropraktikk Stavanger er spesielt spennende, fordi klinikken bygger på et tverrfaglig samarbeide mellom ulike faggrupper .Hennes interesseområder er ernæring og trening.

Fysioterapeut Erik Moen
Erik er utdannet fysioterapeut og har studert ved Saxion University of Applied Science i Nederland. Han liker veldig godt å jobbe med forebyggende og rehabiliterende tiltak, da spesielt med tanke på ulike typer kneskader. Erik er opptatt av tverrfaglighet og passer derfor svært godt inn i filosofien til Eureka Stavanger. I tillegg til å være kurset innenfor manuelle teknikker, er Erik også kurset og sertifisert innen smertebehandling med nåler og Kinesio Tape. Erik sine interesseområder er blant annet fotball, og han har tidligere spilt aktivt fotball på et høyt nivå.


NLP Coach Inger lill Holten
Inger Lill er utdannet Vernepleier, NLP coach, Tankefeltterapeut (TFT) og hypnoterapeut. Hun er veldig glad i å jobbe med barn, og har som miljøterapeut lang erfaring med atferdsproblematikk. Hun jobbet tidligere mange år i ungdomsbolig, barnehage, skole og SFO. Inger Lill har spesiell interesse innen stressmestring, hvor bevisstgjøringer, strategier og pust er i fokus. Hos Inger Lill lærer du enkle verktøy du kan ta med deg videre i hverdagen, og bruke til enhver anledning senere i livet ( hjelp til selvhjelp). Inger Lill er selv interessert i helse, trening og yoga.

Sekretær Connie Sele

Connie er sekretæren vår som holder styr på alle andre i en travel arbeidshverdag, og er vårt blide ansikt utad. Trenger du informasjon eller ønsker å bestille en time hos oss, er det stort sett Connie som hjelper deg. Connie har tidligere erfaring innen resepsjon og logistikk.


© 2008-2012 Kristian Fagerland
Stavanger Kiropraktorklinikk - St. Olavsgt. 13, 4005 Stavanger
Tlf: 51 52 22 52 - Mobil: 97 00 42 22 - E-mail:
stavangerkiropraktor@gmail.com - Web: www.stavangerkiropraktorklinikk.no